Skip to main content

Funderar du på vart du ska ha din nästa hotellvistelse? Vart du och din partner eller kanske du och lite vänner kan varva ner och skapa mysiga minnen? Då är ett hotell i Stockholms skärgård ett bra alternativ. Här kommer lite anledningar till varför.

Vyerna ger harmoni

Det kan vara svårt att känna sig stressad när man sitter och njuter av utsikten över havet. Skärgården ger ro, skapar lugn och gör att du kan känna dig mer närvarande. När ni bor på ett hotell vid havet kan ni andas ut. Det är något speciellt med Stockholms skärgård, som en stad inte kan ge.

Unik och naturnära hotellupplevelse

Skärgårdens fina landskap är unikt och bjuder på mycket vackra och skiftande miljöer. Där kan ni spendera mycket tid i naturen och promenera runt i omgivningarna. Att ha nära till skogen och havet när ni bor på hotell är perfekt för att få frisk luft och kunna röra lite på sig. 

Roliga aktiviteter

Oavsett årstid finns det roliga aktiviteter att ägna sig åt i Stockholms skärgård. Bada i havet och basta, paddla kajak eller SUP-bräda, hyr cyklar och stick iväg på ett litet äventyr eller kanske testa på mountainbikes i området. 

Ett exempel på ett hotell i Stockholms skärgård är destinationen Vår Gård som ligger vackert belägen i Saltsjöbaden. Där kan ni njuta av vackra hotellrum, inbjudande miljöer, god mat och självklart, närheten till skärgården. Det finns även en härlig bastu och mycket annat trevligt. Där kan ni få den kompletta skärgårdsupplevelsen tillsammans.

Välj ett hotell i Stockholms skärgård till din nästa hotellvistelse

Ett hotell vid havet är ett bra val när du vill få tid för avkoppling och samtidigt ha många möjligheter till att hitta på olika aktiviteter. Perfekt för en weekend eller en längre vistelse när du vill njuta av att vara nära allt det vackra.